Приказката на актьора и тв водещ на Като две капки вода Димитър

...
Приказката на актьора и тв водещ на Като две капки вода Димитър
Коментари Харесай

Анита проговори за раздялата с Рачков

Приказката на актьора и тв водещ на " Като две капки вода "  Димитър Рачков и 24 години по-младата от него плеймейтка Анита Димитрова завърши. Двамата се разделиха в края на януари, само че повода за разлъката им напълно не е обичайна, в която изневярата е на първи проект.

Оказва се, че сред тях не е имало някакъв тежък спор или пък драми, а просто са решили да приключат връзката си и да запазят добри връзки. Това най-малко излиза наяве от думите на самата Анита.

" Предпочитам да не излагам персоналния си живот на показност. Единствено бих удостоверила, че връзките сред мен и Митко завършиха, и то по доста другарски метод ", сбита е модифицираната русокоска.

Разбира се, тя побърза да изтрие всичките си общи фотоси с Рачков от Инстаграм, написа " Галерия ". Очевидно огромната разлика във възрастта, въпреки всичко, е оказала въздействие и на двамата.

Близки до Рачков настояват, че повода за раздялата му с Анита не е в резултат на любовен триъгълник или невярност, а тривиална – несходство в характерите. И двамата демонстрираха любов и естетика, само че мнозина твърдяха, че любовта им още от началото е обречена.

Както е добре известно, историята на Рачков и Анита пламна по време на снимането на видеоклип, само че към днешна дата остава вече в предишното.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР